Dagen!

Fick reda på idag att det inte blir mer korpen för iår. Varför ska det regna så mycket för? Grr :@....

Har inte gjort så mycket idag, varit nere på gymmet en sväng, eller en ganska lång sväng. Blev totalt 3 h, gaahh! Pratade med folk mer än jag tränade, men men, lite vila måste man ändå ha mella övningarna! Har hållit igång nu i en månad med väldig regelbunden träning, runt 5-6 gånger i veckan, stolt!

Kollade på idol ikväll och det var ganska underhållande, fattar inte hur ett program om folk som vill bli sångare kan vara underhållande, men det uppenbara är såklart förudmjukelsen på dem som inte kan sjunga. Men men, roligt är det i alla fall. =)

Imorgon ska jag fasiken göra något nytta, varesig det blir i huset eller utanför, något ska det bli i alla fall, för det är endast 1 och halv dag kvar. Skrämmande roligt - för mig då!:P

Halv två och inte sömnig än, får väl tvinga mig att sova då!

Natti natti och Tusselituss!

Frisyr!

Har inte uppdaterat bloggen på några dagar nu, dåligt, får inte ha det som vana! Jaja..
Har inte gjort så mycket dem här dagarna, tränat för det mesta och umgåtts lite folk men ingenting som förändrar vardagen!
Bingolotton gick bra för en, grattis Anna! Och Öberg och Jim, skäms! :p
Skulle ha spelat korpmatch igår men den blev inställd p g a att det hade regnat för mycket dagen innan och dem var rädda för gräset/åkern i Aggerud ska förstöras, snopet när man senare fick reda på vi skulle möta Adam, stryk du hade fått då!:P

Konstigt, fick för mig igår kväll runt 02.00 att börja packa, så en resväska är nästan fullpackad och det blev bara 15 kg, vilket betyder att jag har 5 kg tillgodo, undrar ifall jag ska ha med mig mer saker? Locktång kanske? Haha!

Var hos chopsen och då kom det upp att alla vi tre hade haft pottfrillor när vi var yngre, samt att frisyren var sneda, fint kollage det hade blivit.

Nej, ska träna nu, har två dagar kvar på kortet och jag ska bannemig utnyttja varenda en av dem!

Auf wiedersehn!

Min vackra skylt! Och en kines-smile drog jag till!:P

Min vackra skylt! Och en kines-smile drog jag till!:P


"Du måste ha förköp"

Igår var man på statt då och BWO spelade på borggården. Var ganska packad med folk men det var aldrig någon riktig kö någonstans, varken till att gå in eller hämta kläder, konstigt eller så gick tiden väldigt snabbt där inne. Owell, var riktig kul i alla fall därinne och träffade väldigt mycket folk som jag troligtvis inte kommer se på ett tag, Cheers!

Fem och en halv dag kvar nu, inte så länge kvar. =D
Ska nog inte göra så mycket idag, softa lite hemma, sedan var det något om att spela bingo ikväll, hmm, lite lockande är det men inte att spela utan att kolla på när ingen annan vinner, haha!;)

Uj uj uj vad jag blev rädd igår när min mobil endast visade ett vitt ljus och ingenting annat, trodde att den hade gått sönder när jag inte ens hade använt den igår.:/ Tog den på laddning under kvällen och vips så fungerar den igen, tekniken alltså.

Blev en ganska lång blogg, håller upp endagsbloggning ganska bra. Cred till mig själv! Haha!

Trodde var slutet...:/

men då blev man tvungen att jobba ytterligare en dag. Snopet! Aja, blir lite cash i alla fall=D
Inte gjort så mycket idag, jobbat och sedan varit och softat hos Motin, därefter gled vi ner till stan och då var det småfolk överallt och det var spya hit och dit, inte så kul men vissa tyckte det!

Ska nog kolla på en rulle och lägga mig nu, ska jobba en dag till och därefter är det definitivt slut - förhoppningsvis!

Tusselituss!

Sista dagen...

Imorgon är det sista dagen på jobbet, därefter väntas en veckas slappande och sedan bär det av. :D
Har tränat idag och det var efter träningen som jag kom på att "fan, jag åker om en vecka och kommer bo där i England i 7 månader!" Ett helt nytt främmande land och ingen känner man heller. :/
Skickade ett mail till ett bolag som arrangerar språkkurser och frågade ifall det var några som hade anmält sig. Svaret blev fem personer från Sverige som hade gjort det, så det blev inte endast svenska i mina tankar.:P

Nej, ska sova för imorgon är det fredag och det gillar jag...
Godnatt!

Snart...

Nu har även jag hittat hit till bloggen. :)

Snart bär det av till England och 7 månaders "plugg", anledningen till citationstecknen är för att jag kommer endast läsa 20 h engelska i veckan så det blir 4 h om dagen och det räknar jag inte som att plugga utan mer softa!:P

Men men, lite orolig bara över hur det ska gå, dessutom TACK vare terroristerna så kommer det bli lite jobbigare att åka till England för de nya säkerhetskontrollera kommer nog vara jobbiga. Undrar vad man får ta med? Hmpf...


Bara tre arbetsdagar kvar på transcom, wiee...:)