Ny o, nytt boende

Nu har vi lamnat Koh Samui och borjar narma oss Bangkok mer och mer. Vi befinner oss just nu i Koh Pangan, en o som ar endast kand for sin full moon party som intraffar den 21 mars, det ar ocksa det enda anledningen som vi stannar har i 7 dagar, redan avverkat 3 dagar. Sista oboendet blev en Bungalow som Astrom har stravat efter hela tiden. Lokaliseringen kan man inte klaga pa, 10 meter ner till stranden, rummet ar helt okey for priset vi betalar for, omradet ar lugnt och stilla och hangmattor finns precis utanfor, vill man dra till pubar och lite mer hall-i-gang omrade sa ar det bara 15-20 min gangavstand. Vi har nu ocksa hittat ett bra stalle som vi kakar pa, billigt och restaurangen/cafeet ar riktigt mysig ocksa. Det ar sma bord overallt och sa ligger man typ pa dynor som har ryggstod=)

Jajust ja, har inte skrivit nagot om sista dyket i Koh Samui. Fick som sagt vakna valdigt tidigt, runt 6 tiden efter lite snoozande, akte med en tuk-tuk liknande bil till en liten hamn dar speedbaten var. Kakade lite frukost och sedan var det en timmes batfard till on som vi skulle dyka vid. Fan javla baten hoppade hela tiden, var instruktor erbjod sjosjukapiller innan men eftersom jag aldrig haft problem med sjosjuka sa tackade jag nej. Det blev sa att jag fick kolla ut mot horisonten hela tiden och verkligen fokusera pa att inte spy. Sedan att pissa i den lilla hyttoaletten dem hade var en rolig upplevelse, eftersom baten hoppade sa mycket och man fick princip nastan sitta pa knana for att pissa sa gick det som det gick;P Lite kiss overallt, haha, fick ta hinken och skolja ur vaggen;p

Vi gjorde tre dyk, eftersom man alltid ska gora det djupaste dyket forst sa kom vi bara ner till 12 m, men tror att var utbildning ska vara for 18 m. Aja, fick gora ovningarna som vi inte klarade av fran stranddyket och efter de avklarat sa kakade vi lite mat. God buffe var det;p
Andra dyket blev pa samma djup och lite mer ovningar, under dessa tva dyk sa sag man bara nagra fiskar, tankte, fan sista dyket som ska vara 40 min lang, vilket ar samma tid som de tva forsta dyken tillsammans, kommer vara lite battre och roligare da man har fatt lite battre klam pa hur man ska flyta i vattnet.
40 min senare sa hade vi inte sett sa manga fler fiskar, inga hajar, inga blackfiskar och framfor allt inga skoldpaddor:'( Men det var anda en riktig haftig upplevelse som man kommer prova senare i livet i och med att man fick dykarcertifikat da, det ni;)

Forsta dagen i Koh Pangan blev vespahyrning for Astrom, fick skjuts hela dagen och nar vi skulle utforsta vagen uppat pa on sa var det helt otroligt alltsa. For det forsta ar det upp- och nerforsbackar hela tiden och det ar inga sma backar heller, sedan sa svanger den precis i toppen eller botten av backen, sist men inte minst var var moped sa klen att vi holl nastan pa att aka bakat uppfor den brantaste backen, akte typ i 5 km/h da och da tog vi fart;p Dessutom sa fanns det en stor spricka mitt pa vagen uppfor en backen, holl fan pa att trilla av vagen hela tiden.
Nu har vi haft tva softarkvallar, ingen alkohol och vilat ut vara kroppar, ikvall blir det nog lite mysol framfor folk som kor lite eldpinnar och eldbollar=)
Kan inte ladda upp nagra bilder nu da vi ar inte i var stad for dar ar internet superdyrt, staden vi ar i nu ar priset bara dyrt;p
Laddar lite bilder nar vi kommer till Bangkok om 3-4 dagar;p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback