2 för 10

1700 kr blev det, fy tusan vad det är dyrt med att bli glasögonorm! Det är ju inte bättre heller att man inte får jobba så mycket som man hade velat. Men, kanske blir en ändring på det till höst, beror ju på en jävel som får bestämma sig snart alltså! Eller inte jättesnart men hyfsat snart.

Är trött just nu, men ändå inte vara förrän klockan 1 jag somnar, vet inte varför men det blir alltid att man plockar hit och dit med olika saker, tandborstning, undanröjning av lite småpartiklar och den självklara kvällsmackan, vips så är man klarvaken.
Likaså är det på morgonen om inte värre. Det blir alltid snoozning till det maximala för att sedan äta lite frukost, borsta tänderna, göra iordning håret (ifall det är första dagen på jobbet eller skolan, annars aldrig) och cykla som tusan iväg mot vad det nu är. Ja, blir antingen precis i tid eller 5 minuter över, ja, det är ingen bra vana och ja, det har inte blivit bättre heller med åren.

Måste verkligen börja träna snart, ryggen mår inte bra och inte magen heller för den del. Men det är ju det med motivationen, fan aldrig haft dålig motivation förut och ännu värre aldrig haft så dålig hälsa.

Idag har det blivit häng med Jimmy och Marie på stan. Fan alla vi tre blev lurade på leverpastejer, stod att det var två för 10 kr, fick betala 20 kr för två st, jädrans Willys vilka knep de kör med. Kunde ju inte lämna tillbaka dem, för skämmigt, haha. Okej, 1-0 till Willys.

I morgon blir det jobba, kvällstur men lyckligtvis är det introduktionsdag så det blir bara att haka på ordinarie personal. Glassigt det=) Hoppas det blir fint väder också för kommer jobba utomhus.

Kommentarer
Postat av: Jim

haha du vet att jag är rik ;) är man gangsta så ;D go Willys! :D hhaha fula choooooops


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback